A Secret Weapon For EVO7Tindakan undang-undang boleh diambil terhadap iklan produk kosmetik yang mempunyai tuntutan perubatan serta melanggar garis panduan yang telah ditetapkan.

Sebaik sahaja produk tempahan telah dihantar ke alamat anda maka anda bertanggungjawab sepenuhnya jika berlaku sebarang kemungkinan seperti kehilangan, kecurian, kerosakkan produk tempahan atau kemungkinan pencabulan privasi anda oleh orang lain.

Sekiranya sesuatu structure iklan perlu dipinda dengan segera, adakah iklan tersebut boleh disiarkan terlebih dahulu sebelum pindaannya diluluskan oleh LIU?

This is simply not allowed since any Modification within the ad structure have to be authorised by the MAB before publishing.

Loading... Our new desktop knowledge was constructed to become your audio spot. Pay attention to Formal albums & more.

Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Hybrid Extender). Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tisu-tisu baru dan seterusnya mengakibatkan zakar membesar dan memanjang.

Tidak. Kami tidak mengsyorkan anda memakai Ability Extender Deluxe waktu tidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

Apakah prosedur untuk pendaftaran dengan KKM bagi produk kecantikan. Boleh bantu saya bagaimana prosedur dan syarat-syarat yang diperlukan untuk mendapat kelulusan read more tersebut?

 A legitimate registration range begins with “MAL”, accompanied by eight-digit figures and ends by having an alphabet to indicate their registration class. The categories more info of registered item are as follows:

The usage of the word 'weight-loss' or website 'slimming' in advertisement of fat loss product or service are permitted according to the stipulations established by MAB. You should seek the advice of and seek tips from MAB's Secretariat in advance of Placing that declare while in the ads.

Ini tidak termasuk produk kesihatan yang dikategorikan sebagai makanan. Secara umumnya, penggunaan sebarang produk makanan atau penjagaan diri lazimnya bergantung pada budi bicara pengguna itu sendiri.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Namun begitu saya akan teruskan, sebagai pengedar, atau lebih sebagai pembekal kepada kawan2 yang tak nak jadi pengedar lagi.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “A Secret Weapon For EVO7”

Leave a Reply

Gravatar